sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Blogitekstien väreistä

Tiesithän, että voit vaihdella edelleen blogisi tekstien värejä otettuasi Keisarista pohjan käyttöösi!

Fontin värien muuttaminen:

1. Mene "Layout" ("Ulkoasu")
2. Valitse "fonts and colors" ("kirjasin ja värit" - en ole ihan varma, miten tuo on suomennettu, mutta suunnilleen noin)
3. Valitse haluamasi värit taulukosta. Näet heti, miltä mikäkin väri näyttää blogissasi, joten voit kokeilla eri värejä.

Muista tallettaa tekemäsi muutokset!

Sivupohjan ottaminen Keisarista ei siis poista blogistasi tuota ominaisuutta.

***

HUOM: Kun olet ottanut täältä käyttöösi sivupohjan, niin siinä tapauksessa ei blogipohjavärin muuttaminen tietenkään enää onnistu. Eli voit muuttaa tekstien värejä ja fontteja.

3 kommenttia:

Madde kirjoitti...

Terve jälleen. ;)

Olen yrittänyt vaihtaa tekstiosioni väriä valkoiseksi tuolta kirjasimet ja värit -kohdasta, mutta se ei oikein näytä onnistuvan. Se sama harmahtava väri pysyy siinä edelleen. En oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. :/

Lähetin tästä samasta aiheesta sinulle myös s.postia, muttet ole näyttänyt huomaavan sitä. :)

Itkupilli kirjoitti...

Madde
Sielta ei pysty vaihtamaan sivupohjan vareja, sivupohja tulee siihen blogitaustan paalle, joten ne vari saadot ei vaikuta naihin sivupohjien varityksiin.

Elegia kirjoitti...

Hei Madde, Itkupilli (kiitokset sinulle :) tuossa jo vastasikin. Sain kyllä eilen s-postisi ja nyt vastasin siihen. En viitsinyt vastata ennen kuin olin tutkinut asian. :)

Yleensä yritän vastata heti samana päivänä, mutta viimeistään seuraavana. Minulla on aika paljon maileja setvittävänä, koska olin viikon poissa :)